כאבים בצד שמאל , האם פרוסטטיטיס ?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/10/2012 | 21:24 | מאת: דייגו

שלום , אני סובל כשנה וחצי מכאבים בצד שמאל באזור המותן \ אגן כאבים בינוניים אך חדים שפוגעים באיכות החיים ומקשים עליי לתפקד. לעיתים לאחר תקופה מסויימת הכאבים מתפוגגים ואז שוב חוזרים. לאחר יציאה מרגיש הקלה בהתחלה חשבתי שמקור הבעיה היא באשכים מפשעה מכיון שבעבר עשיתי ניתוח הידרוצל ווריקוצלה הייתי אצל כמה וכמה רופאים (אורולוגים , גסטרו , כירורגים) ועשיתי מספר בדיקות : אולטראסאונד אשכים , אולטראסאונד כליות , סי טי בטן וקולונוסקופיה כמו כן בדיקות דם ושתן כל הבדיקות יצאו תקינות פרט לציסתה בערמונית אורולוג שפניתי אליו טען כי מדובר בפרוסטטיטיס ונתן לי 2 אנטיביוטיקה לנטול במשך שבועיים(הוא לא ביצע בדיקה רקטלית). הכאבים אכן חלפו (אינני יודע אם לייחס זאת לאנטיביוטיקה) אך במהרה חזרו הכאבים שוב. פניתי שוב לאותו אורלוג שנתן לי "טיפול משלים" ב 1 מן האנטיביוטיקה. הכאבים שוב חלפו והשבוע חזרו שוב פניתי לאורולוג אחר כדי לקבל חו"ד נוספת והוא ביטל לחלוטין את מה שאמר האורלוג הראשון וטען כי אין לי בכלל סימפטומים של פרוסטטיטיס כי אין לי תכיפות בשתן והבדיקות יצאו נקיות , הוא סירב לתת לי אנטיביוטיקה לו זה נראה כמו משהו במערכת העיכול אך כאמור תוצאות הקולונסקופיה שעשיתי השבוע הראו שהכל נקי שם. מה האפשרויות העומדות בפניי? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות ? כיצד ניתן לאבחן פרוסטטיטיס באופן ודאי ? למי לפנות <? המון תודה

למרפאה אורולוגית בבי"ח ציבורי ולבצע בדיקת שתן 4 כוסות וכן אולטרא סאונד טרנס רקטאלי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת