דלקת ערמונית, בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/09/2012 | 08:17 | מאת: סובל

שלום ד"ר , אני בן 23 ולפניי חודשיים מצאו אצלי חיידק אי קולי בתרבית שתן, הייתה לי בעיה של דחיפות במתן שתן במשך שבועיים לערך בזמן הזה קיבלתי אנטיביוטיקה וכשהפסקתי לנטול אותה ספונטנית הכל חלף והייתי בעננים בהרגשה שנרפאתי מן המחלה הארורה, אך לצערי שבוע לאחר מכן התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ודחיפות מתן שתן, לא רק זה נוסף גם כאבים ברקטום ובאשכים, ביצעתי שוב בדיקת שתן אך החיידק נעלם ולא קיים עוד בתרבית, אבל הסימפטומים עדיין קיימים ואני כבר סובל מהם חודש,לא מצליח להירדם בלילות, ואציין גם שאני נוטל אופלודקס (הפסקתי לכמה ימים ושוב הבעיה נתפרה ואז חזרה) אבל עכשיו חזרתי לנטול קבוע, האם זה אומר שיש לי דלקת ערמונית חיידקית כרונית? או דלקת ערמונית כרונית שאינה ממקור חיידקי? לפי מה שהבנתי אם זה כן ממקור חיידקי יש עוד תקווה לריפוי מלא ולכן אני מאוד מקווה שזה חיידקי, בהתחשב בנסיבות ובהתחשב בעובדה שאכן היה חיידק. אודה לך מאוד על העזרה, זה ממש חשוב לי

פנה להמשך מעקב וטיפול ע"י האורולוג . היה רגוע.

22/09/2012 | 07:34 | מאת: סובל

הוא אמר לי שהוא לעולם לא נתקל במקרה כזה ופשוט העיף אותי מהמשרד, התייחס אליי כמו אל זבל שמזיין תמוח...אני באמת מאבד כל תקווה ואני בדיכאון עמוק מן המחלה :( אני בכלל לא רגוע ואני לא יודע מה לעשות אין לי שום אופטימיות כבר אני שוקל לדחות את שנת הלימודים ופשוט לשבת בבית ולראות סרטים כל היום כי הבעיה הזו הורסת לי כל דבר טוב ונורמלי שהיה לי בחיים...איך אפשר להירגע? :((

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת