דם בזרע. מסוכן?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/09/2012 | 21:26 | מאת: עמית

שלום רב, לאחר קיום יחסי מין עם בת זוגתי, בעת השפיכה יצא לי (חוץ מהזרע) גם הרבה דם. זה היה נראה מאוד מבהיל! לאחר מכן, בעת עשיית שתן, לא היה כל כאב או צריבה אך בסוף השתן, בטיפות האחרונות, היה קצת דם. הייתי אצל אורולוג והוא אמר שכנראה מדובר בדלקת,נתן לי אנטיביוטיקה והפנה אותי לצילום אולטרסאונד של הערמונית. מעצם היותי אדם סקרן, בדקתי ו"חפרתי" באינטרנט על העניין וקראתי כל מיני דברים שהובילו סרטן הערמונית, וזה מאוד הלחיץ אותי!!! לפי מה שקראתי, במרבית המקרית, סרטן שכזה מתגלה לרוב אצל גברים בני 50 פלוס. אני בן 30. בנוסף, אציין שלאחרונה כשאר אני נותן שתן, אין יותר דם. רק עצם ההפנייה לצילום הזה לחיצה קצת. האם יש סיבה לדאגה לדעתך? האם הבדיקה עצמה כואבת? ארוכה? והאם כדאי לקחת את האנטיביוטיקה למרות שכבר אין דם? אודה לך מאוד אם תגיב לי בהקדם

אני חושב שאתה צריך לבצע את שהאורולוג שלך הציע ולא לחשוש. חג שמח .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת