בעייה מתמשכת..

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/07/2012 | 15:59 | מאת: נדב

אני בן 24, לפני כ5 שנים גיליתי במפשעות בלוטות לימפה מוגדלות עשיתי בירור כירורגי שכלל אולטרה סאונד שנמצא תקין בלוטות מוגדלות במירקם תקין לאחר כשנה עשיתי שוב אולטרה סאונד ושוב תקין. בשנה וחצי האחרונים התחילו לי כאבי שרירים מתחת לירכך וברגליים. עברתי ברור אורטופדי והכל תקין. בחצי השנה האחרונה התחיל כאבי בטן תחתונה גב תחתון צריבה בסוף ההשתנה וכאבים חזקים בצינור שמתחבר לאשך ובנוסף גם כאבי גרון שלא נמצא סיבה לכאב . לאחר שהייתי אצל רופא אורטופד הוא הבחין בדלקת בערמונית שתן לכללית שבצעתי נמצאה צמיחה מעורבת דלה. בצעתי תרבית שתן תקין, תרבית זרע נמצאו לקוציטים 8-10 וארוציטים 1-0 פלורה רגילה של השופכה PCR תקין למחלות מין קבלתי דוקסילין ל14 יום *2 שעזר מאוד לאחר סיימו קבלתי צפרוקלוסין שלא עוזר כלל . מה דעתך לגבי המצב.. איך עליי להמשיך והאם תוכל להמליץ לי על רופא טוב?

פנה לרופא עור ומין לבדיקה מקפת לשלול מחלת מין ואח"כ לאורולוג .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת