AND PROSTATA CANCER.?BALDNESS

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/06/2012 | 22:04 | מאת: DAVID

ראיתי בפורום הנכבד שאלה על פרופציה 1 מג וחשש לסרטן הערמונית שאלתי די דומה, אני מעל 40 ונוטל שנים את התרופה פרופציה , אין לי תןפעות לואי של פיריון ומיניות שאני מתיעץ עם רופאי עור הרופאים מבקשים להביא לידי ידיעתי על תופעות לואי של פיריון ואיכות זרע, אך שאני שואל על חשש לסרטן הערמונית התשובה היא "לא ידוע," אני נהנה מהתרופה לשמירה על השיער לצערי היא לא מצמיחה שער כמו שקיותי הפסקתי אותה לשנה והשתמשתי במינוקסי והיתה לי החמרה רבה( היום אני משתמש ב2 המוצרים והמצב שלי לפחות חזר1)אך חושש מאוד לסרטן הערמונית !!!מצאתי באינטרנט ואני יודע שזה לא מדעי לחפש באינטרנט אלא תמיד עדיף יעוץ אישיף את האזכור הנל על פרופציה( האם תוכל להסביר לי ולהדריך אותי אם אני יכול לנטול את התרופה ללא חשש מסרטן הערמונית? לתשובתך אודה מאוד, מצב הפיסקה: התרופה ניתנה במטופלים עם סיכון לפתח גידול כטיפול מונע. בחלק מהחולים אובחן גידול ממאיר יותר (Gleason גבוה יותר). בין ההסברים כך מציינים שהתרופה הפחיתתה גודל ערמונית ולכן הביופסיה יכלה יותר לאבחן גידול עם גליסון גבוה יותר. ישנם מאמרים המשתמשים בתרופה כטיפול במסגרת מרכיבי טיפול הורמונלי. בברכה, דויד

ציינת דברים נכונים. מה השאלה ? ממליץ להיות במעקב ע"י אורולוג.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת