בדיקת pca3 אישור fda

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/04/2012 | 18:58 | מאת: אמיר

שלום לדוקטור כץ ראיתי כי ממש לאחרונה הבדיקה האמורה קיבלה את אישור ה fda וכי לאחרונה התפרסמו גם לא מעט מאמרים כיצד לעשות שימוש נכון בבדיקה זו בשילוב הבדיקות האחרות לגילויי סרטן הערמונית. הבדיקה איננה בסל הבריאות ונראה כי אינה זוכה לתמיכת הרופאים בארץ. אשמח לדעתך בנושא זה תודה. אמיר

גילוי סרטן הערמונית מתבצע ע"י ביופסיה של הערמונית. כל שאר בדיקות הסמנים נותנים לאורולוג כיוון והמלצה האם ומתי לבצע ביופסיה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת