דלקת כרונית בערמונית - אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/03/2012 | 00:34 | מאת: דן

אני בן 21, לאחר שנים של כל התסמינים האפשריים בזמנים שונים כגון כאבי גב תחתון, שתן מוגבר בלילה , ריבוי שתן, כאבים לאחר יחסי מין, כאבים בפי הטבעת, כאבים בפירינאום, הפרעות בזיקפה, חוסר חשק למין, חום באיזור איבר המין, חיידק ureaplasma urealyticum בבדיקת זרע לסירוגין, כאבים באשכים, כאבי בטן כולל 2 ארוזיות שטחיות בגסטרוסקופיה, כאבים במפשעות, כאבי מותניים ועוד. בתור חייל עברתי כמה בדיקות אצל אורולוגים ובסוף אובחנתי כביכול כחולה פרוסטטיטיס כרונית בלי שום בדיקה. היום סוף סוף עברתי בדיקה בפי הטבעת שגרמה לי לצרוח מרוב כאבים ותחושת שריפה שבסופה יצא חומר לבן שהאורולוג אמר שזה מוגלה. מאחר ואראה אותו רק עוד שבועיים אשמח אם תענו לי על כמה שאלות: 1. האם זה אומר משהו לגבי סוג דלקת הערמונית שיש לי? 2. האם בהכרח זה שכאב לי אומר שיש לי דלקת כרונית? 3. האם זה ששורף לי עדיין כ8 שעות לאחר הבדיקה אומר משהו? 4.איך אפשר לבדוק את סוג דלקת הערמונית בעוד דרכים? 5.האם מומלץ לעשות עוד משהו חוץ מלקחת את הציפרודקס? 6. האם צריך לבדוק את הערמונית? 7. האם יש צורך בעוד בדיקות? תודה מראש, אודה לך מאוד על תשובה

קשה לאבחן בפורום. אך על סמך הסיפור שלך נראה שמדובר בדלקת כרונית של הערמונית.

23/03/2012 | 05:47 | מאת: דן

ברצוני לדעת האם אתה מטפל בדלקת מסוג זה? אם כן מה הטיפול המומלץ? וכן איך יוצרים איתך קשר?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת