נמאס מהדלקת!!!

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/02/2012 | 18:07 | מאת: המיואש

שלום רב ד"ר נכבד.. אני בן 25.. סובל כבר 4 שנים ממה שאובחן כפרוסטטיטיס כרוני.. (אף פעם לא מצאו כלום.. לא בבדיקות זרע ולא שתן) אבל הכל כנראה התחיל בזיהום לא ברור.. אולי כלמידיה שטופלה בדוקסילין ואזניל.. זה מתבטא אצלי בצריבות ותחושת אי נוחות ושריפה.. בעיקר בקצה האיבר. שמעתי על שיטת החימום ולאחר מחקר קצר באינטרנט הבנתי שאתה מצבע שיטה זו.. בבקשה ממך תענה לי למספר שאלות כי נואשתי ואני כבר חסר תקווה לחלוטין. 1. האם ביצעת טיפול זה בבחורים צעירים בעבר? 2. אם כן.. זה עזר להם והביא ריפוי לדלקת המייאשת הזאת? 3. כמה פעמים צריך לעבור את הטיפול הזה עד להשגת תוצאות? 4. האם קורה שגם טיפול זה לא עוזר כלל? תודה רבה רבה על עבודת הקודש שאתה עושה.. מעריך זאת מאוד!

כן. ביצעתי בבחורים צעירים .ברב המקרים הסימפטומים חלפו.הטיפול מתבצע פעם אחת לעיתים רחוקות היה צורך בטיפול חוזר לאחר מספר חודשים .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת