מתן שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/01/2012 | 19:03 | מאת: משה ורטהיים

שלום רב אני בן 64 , בדרך כלל בריא. בבדיקות תקופתיות שעשיתי לאחרונה נאמר לי שהערמונית מעט מוגדלת אך מתאימה לגילי. באחרונה יש לי תופעה שזרם מתן השתן שלי נראה לי חלש ובנוסף אני קם מספר פעמים בלילה לצורך מתן שתן.השאלה היא כיצד ניתן לבדוק את זרם השתן ומהיא שיטת האידוי בו אתה משתמש. האם יש לה תופעות לואי, האם זה יכןל לחזור לאחר זמן מה.

כדי לבדוק את זרימת השתן קיימת בדיקת אורופלואומטריה , ניתן לבצע בקופ"ח. פרטים בקשר לשיטת האידוי המשולב TURP + TUVP אני מפנה אותך לאתר בו תוכל לצפות ולהחכים. במידה ולאחר מכן עדיין יהיו שאלות חוכל לפנות דרך האתר או טלפונית .www.prostate.co.il בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת