PSA גבוה לאחר כריתת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/08/2011 | 14:30 | מאת: קרין

שלום ד"ר, אבי עבר ניתוח לכריתת הערמונית לפני כשלושה חודשים. לאחר הניתוח רמת ה-PSA לא ירדה ל-0.0. כיום, שלושה חודשים לאחר הניתוח רמת ה-PSA עלתה וכרגע עומדת על 0.19 הרופא אצלו אבי מטופל לא נותן אותות חיובים ולא ממש הבנתי מה פשר המצב. האם אפשר לקבל קצת מידע, האם זה בהכרח מעיד על התפשטות המחלה מעבר לאיזור הבלוטה? האם המצב הזה בר טיפול וריפוי? תודה מראש, קרין

עדיין מוקדם לנבא.לא ציינת את גילו ואת הערכים לפני הניתוח וכן את התשובה הפתולוגית והאם הגידול הוצא בשלמותו.

08/08/2011 | 18:54 | מאת: קרין

ערך ה-PSA לפני הניתוח היה 5.8 אבי בן 63 ובניתוח הוצאה בלוטת הערמונית בשלמותה, עם זאת נאמר לנו שנותרו 2 מוקדים שלא ניתן היה להסירם בניתוח ושהשוליים נגועים.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת