דלקת בבלוטת הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/07/2011 | 16:30 | מאת: ארז

שלום, אני בן 29, בריא, גובה 185ס"מ משקל 70ק"ג. לאחר תלונות על כאבים באשכים, נשלחתי לUS אשכים ע"י רופאת המשפחה. בסיכום של הUS נכתב: ראש הרפידידימוס הימני מוגדל עם ציסטה גדולה-3 ס"מ. ואריקוצלה דו צדדי בולט יותר מימין הייתי אצל אורולוג והוא כתב: לא מדובר על ואריקוצלה אלא ציסטה בראש של אפידידים מימין ורידים חבל זרע לא נפוחים בעמידה ובסימן לסלבה מומלץ ב.שתן כולל sediment ולחזור על US אשכים עם dopler בנוסף נשלחתי לבדיקות שתן שהתוצאות שלה בגדר הנורמה (כל המדדים) אז הרופאת משפחה שלחה אותי לUS בדרכי השתן שם רשמו: 1.susp lt nephrolituiasis ללא הפרעה אורומכנית קוטר כ2.4 מ"מ 2. תהליך דלקתי בבלוטת הערמונית המוגדלת עד נפח 39.5 סמ"ק. אין נוזל חופשי בשיפולי הבטן. אני אשמח לדעת מה עלי לעשות, מאחר והאורולוג והUS לא מסכימים על התוצאות. מעבר לזה, מה המשמעות של תהליך דלקתי בערמונית ? ואיך אני יכול להיות בטוח שאין לי וריקוצלה (הבנתי שזה מסוכן לדור העתיד שלי)

לגבי וריקוצלה בדיקה ידנית ע"י אורולוג וכן בסונר תוך כדי ולסלבה אפשר לאבחן וריקוצלה. ציסטה באפידידימיס 3 ס"מ היא גדולה השאלה אם זה מקור הכאב . לדלקת כרונית בערמונית יש תופעות נוספות שלא ציינת כך שלא נראה שיש לך. כ"כ יש חשד לאבן בכליה שמאל.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת