תופעות לוואי בעת נטילת קסודקס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

27/06/2011 | 23:01 | מאת: שירה

שלום וברכה, לפני שלוש וחצי שנים חלה אבי בן ה-83 בסרטן הערמונית וטופל בבי"ח הדסה עין כרם בהקרנות במשך 42 יום והחלים. לפני כחדשיים בעת בואו לביקורת תקופתית עלה ערך ה-psa ל-11.6 ולכן עבר בדיקת סיטי ומיפוי עצמות של כל הגוף אציין, שהוא הרגיש טוב לחלוטין. בדיקת הסיטי היתה תקינה לחלוטין ובמיפוי נראו נקודות קטנות מאד חשודות כגרורות בעמוד השדרה ובאחת הצלעות. על כן קיבל אבי קסודקס בכדורים למשך 28 יום וזריקת superfact 9.9 mg לדופן הבטן לאחר 10 ימים של נטילת קסודקס. מאז חש אבי תשישות רבה. השאלה היא האם הקסודקס גורם לעייפות רבה או שזה בעייתי? אודה לך על תשובתך בנדון .בכבוד רב שירה

כן. לטיפול ההורמונאלי יש תופעות של חולשה אשר חולפות לאחר מספר שבועות .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת