חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/06/2011 | 10:26 | מאת: אמיר

בן 56 לאחר ניתוח רדיקאלי של הערמונית בגלל גידול ממוקד ללא פריצת הקופסית גליסון 3+4 עקב כישלון ביוכמי מועמד להקרנות וכעת מטופל בהורמונים 2 זריקות לוקרין 11.25 בהפרש של 3 חודשים ביניהם +10 כדורי קסדקס רציתי לברר לגבי תופעות הלואי של ההורמונים ומיוחד החשק המיני שנעלם כמעט לגמרי האם תופעות אלו נעלמות לאחר הפסקת הטיפול ההורמונלי או יחמירו עם ההקרנות? תוגדה

לאחר טיפול הורמונאלי יש אכן ירידה בחשק ותפקוד מיני. גם הטיפול הקרינתי עלול לפגוע. ניתן להעזר בתרופות או זריקות . ממליץ להוועץ עם האורולוג המטפל.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת