עזרה בבקשה!!

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/06/2011 | 22:42 | מאת: ליאור

ד"ר שלום! אני בן 23. לפני כ3 חודשים הייתה לי דלקת לא ברורה במערכת השתן.זה התבטא בכאב בקצה הפין ולאורך השופכה. לא ידעו להצביע עם הגורם היה מחלת מין או סתם דלקת. בכל אופן טופלתי בדוקסילין למשך שבוע. וכשזה לא עזר, והכאב התגבר והגיע גם לשיפולי הבטן התחתונה טופלתי באנטיביוטיקה דרך הוריד. זה עזר. אך מאז עברו חודשיים ונשארתי עם כאב מטריד בקצה הפין. כאב מאוד ממוקד בקצה הפין. עברתי 7 אורולוגים. 2 פרופסורים. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל זרע, שתן, צילום CT אולטראסאונד. הכל הכל הכל. הכל יצא תקין. רופא אחד מכל הרופאים אמר שזהו פרוסטטיטיס כרוני. שאר הרופאים שללו זאת על הסף! כולל 2 הפרופסורים לאורולוגיה שמאוד בכירים בארץ. הם אומרים שזאת תופעה של "פוסט - טראומה" בגלל לחץ נפשי. רשמו לי משככי כאבים ותרופות הרגעה ואמרו שהכאב יעלם.. אני חש את הכאב 3 חודשים. לפעמים ממש באופן בלתי נסבל. הייתכן שזה אצלי בראש? יכול להיות שבאמת המוח היה ממקוד כל כך בכאב ופשוט נכנס "למעגל" כמו שכינו זאת האורולוגים?. הכאב פשוט יחלוף עם הזמן? תודה רבה!!! מצטער על ההודעה הארוכה פשוט זאת בעיה של 3 וחצי חודשים כבר!! באמת תודה!!!!

אם כל הבדיקות תקינות והרופאים שבדקו אותך אומרים שהכל תקין אין לי מה להוסיף. כנראה שהם צודקים.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת