דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/04/2011 | 15:04 | מאת: רונן

פניתי לאורולוג בעקבות צריבה באזור קצה הפין וכאבי בשיפולי הבטן. ללא צריבה במתן שתן וללא הפרשות.הוא ציין שזו יכולה להיות דלקת של השופכה או דלקת הערמונית. ביצע בדיקה פיזית והרגיש שהערמונית גדולה ולכן שלל דלקת בשופכה. רשם לי פרמיקסון. ציינתי בפניו כי קיימתי יחסי מין לא מגונים. שאלותי: 1.איך ניתן לדעת אם זו דלקת או הגדלה שמקורה במקור אחר? 2. האם לא נדרש טיפול אנטיביוטי? 3. האם זה יכול להיות משהו שקשור ליחסי מין לא מוגנים? 4. הרופא אמר לי שאין מניעה לקיים יחסי מין - האם לא קיימת סכנה שבמידה ויש לי דלקת אדביק את בת הזוג שלי? תודה

אין זה חכם להתחרות באורולוג שבדק והתרשם והחליט על טיפול . כאשר אני קורא את השאלות אני מתפלא מדוע לא שאלת את האורולוג שבדק אותך ?

11/04/2011 | 13:29 | מאת: רונן

הי דוקטור לא בקשתי שתתחרה. איפה בדיוק התחרות? שאלתי מספר שאלות הנוגעות לתחום ההתמחות שלך. ייתכן שהייתי צריך לשאול את הרופא שפגשתי. אך לא עשיתי זאת. כנראה שלא חשבתי על השאלות האלו בזמנו, או שלא הרגשתי נוח לשאול אותן. ושמחתי לגלות שיש פורום בו ניתן לשאול שאלות כאלו. כמובן שאינך חייב לענות, יהיו סיבותך באשר הן תודה רונן

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת