ביופסיה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/01/2011 | 16:08 | מאת: רעות

שלום לך ותודה לך שאתה פה, לאבי גילו גידולים קטנים באיזור השופכן (הצינור שמעל לשלפוחית השתן), החדירו לו צינורית קטנה בניתוח כדי למנוע סתימת הכליה ובאותו זמן שלחו דוגמית מהגידול לביופסיה. שתי שאלות: כבר שמונה ימים מאז הניתוח ועדיין אבי סובל כאבי תופת כשהוא עושה פיפי (זה קורה כל 20 דק'). נתנו לו משככי כאבים ושום דבר לא עזר. היום קיבל תרופה נוירוטית (נדמה לי) וגם זה לא ממש עוזר. איך אפשר להקל עליו את הכאבים? השאלה השניה, לאן נשלחות הבדיקות לביופסיה? איך אפשר לבדוק הכי מהר שאפשר את התוצאות? כבר עברו 8 ימים מאז הלפרוסקופיה שעשו לו שוב תודה רעות

אם הכאבים אינם ניסבלים למרות טיפול תרופתי אפשר להחדיר קטטר לשלפוחית למשך התקופה . לשאלה השניה בכל בי"ח שולחים למעבדה פתולוגית שונה ולכן אינני יודע לאן שלחו.אפשר להוועץ עם הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת