כמה שאלות ביולוגיות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/12/2010 | 22:32 | מאת: גיל

אני אישה טרנסג'נדרית (בתהליך לשינוי מין מזכר לנקבה)וחשובה לי האינפורמציה לשאלות הנ"ל. 1. מה הם הכדורים שמקבלים גברים שעוברים סירוס כימי (למשל אנסים) , ואיך הוא משפיע מבחינת הפוריות לטווח הארוך? 2. אדם שעבר סירוס כירוגי (כמו למשל בניתוח לשינוי איבר המין) - לפי הבנתי הוא לא מייצר יותר טסטוסטרון וגם לא הורמונים נשיים באופן טבעי. האם עליו לקחת תרופות (הורמונים?) מבחינה רפואית-פיזית ? (לא הכוונה מבחינה נפשית)

הטיפול הוא משולב כדורים + זריקה. ממליץ להוועץ עם אנדוקרינולוג וכן האורולוג המנתח.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת