מניעת פרוסטטה?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/12/2010 | 00:44 | מאת: רקס

אני בן 37 ברוך השם הכל טוב.. מעניין אותי מעבר לנתון תורשתי האם ניתן למנוע פרוסטטה או לעכב הופעה? האם יש פרמטרים שמשפיעים? עישון, תזונה, ספורט? תודה

אני מאחל לך שתמשיך להיות בריא אך לא ידוע על דברים מסוימים שמונעים את גדילתה הטבעית של הערמונית. תמשיך לאכול אוכל בריא. עסוק בספורט וכמובן להתרחק מעישון.

27/12/2010 | 09:47 | מאת: דליה

USA Today, January 5, 2000: "לאפריקאים-אמריקנים יש את הסיכון הגבוה ביותר בעולם לחלות בסרטן הערמונית... למרות הסיכון הגבוה של אפריקאים-אמריקנים לחלות במחלה, לסרטן הערמונית יש שכיחות נמוכה מאוד באפריקה." הפתרון הוא בתנוחת הכריעה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת