חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

10/10/2010 | 13:07 | מאת: נסים

בן 55 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן עברתי ניתוח רדיקאלילפני חודש וחצי של הערמונית בגלל גידול שהיה ממוקד בתוך הקופסית גלסון 7{3+4}בתשובה הפתלוגית אכן הגידול ממוקד ללא פריצה מעבר הקופסית שולט על השתן מקבל סיאליס 5מ"ג שלוש פעמים בשבוע 20מ"ג לפני קיום יחסי מין לפי המלצת המנתח ועדין אין זקיפה{לא היתה כל בעיה לפני הניתוח} השאלות לד"רכץ המכובד 1-מה דעתך לאור הנתונים הנ"ל לגבי מצבי האוגולוגי? 2-האם הגידול יכול לחזור? 3-מתי אני יכול להתנחם שהגידול מאחורי? 4-מה תחולת החיים לחולים עם סרטן הערמונית ממוקד. 5-מה דעתך לגבי הטיפול שצינתי האם לקחת יום יומי סיאליס 5 מ"ג על מנת לשקם את הזקיפה ולשמור על אורך הפין? תודה מראש ושבו טוב

נראה שמצבך האורולוגי מצויין. יש לעקוב על רמת PSA .איננו נביאים לגבי העתיד. נקווה שזה בסדר. לגבי הזיקפה אולי לשקול טיפול בהזרקות תוך מחילתיות. התייעץ עם הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת