דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/07/2010 | 15:25 | מאת: רפי

שלום דר כץ בן 39 במהלך אשפוז בבי"ח לפני כחצי שנה,נדבקתי בחיידק בדרכי השתן,מה שהוביל לעצירת שתן מספר פעמים,ונזקקתי לטיפול בחוסמי אלפה.בהמשך עקב קושי מתמשך להתחיל ובזרימת שתן עברתי ניתוח TURP שהקל על הרפיית הצוואר ובכך את זרימת השתן אך עדיין חייב לחוסמי אלפה. תוצאות הבדיקה הפתלוגית urethritis cystica and glandularis. אודה לך על קבלת הסבר לגבי תוצאות הבדיקה,ואיזה טיפול אפשרי. יצויין שכרגע מטופל בחוסמי אלפה ומלבד בעיות שקשורות להרפיית הצוואר אין לי תסמינים נוספים. תודה

סוג של דלקת ברירת השופכה. אין צורך בטיפול אנטיביוטי אך רצוי להשאר במעקב אורולוגי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת