פרוסטט

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/07/2010 | 14:31 | מאת: ראובן

1-כמה זמן לוקח להוריד 10 סמ"ק מגודל המיותר של הערמונית אם לוקחים avodart? 2-אותה שאלה אם לוקחים רק פרוסייף פורטה ופרמיקסון? 3-גבר בן 65 עם הגדלת פרןסטט בגודל של כמה משקל גרם חייב לעבור ניתוח ? רב תודות .אשמח לקבל תשובה מהירה. אני לוקח בבוקר גם tamsulin

לא ידוע לי על מחקר שבדק כמה גרם או סמ"ק של ערמונית נעלמים לאחר נטילת תרופה. לגבי המלצה לניתוח לא הגיל ולא משקל הערמונית הם הגורמים המסייעים לניתוח. כדי להחליט על ניתוח יש מספר סימנים אובייקטיבים וסובייקטיבים אשר עוזרים להחליט על ניתוח. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת