סרטן בהרמונית?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/06/2010 | 08:52 | מאת: אסף

שלום, שמי אסף ויש לי כמה שאלות- אני בן 16 ולפי בדיקה ביתית שעשיתי, יש לי סרטן באשכים. בימים האחרונים אני שם לב שלוקח לי זמן להתחיל לתת שתן (כחצי דקה עד דקה עד שהשתן יוצא). האם הבעיה היא סרטן הארמונית? האם יש קשר בין סרטן האשכים לסרטן הארמונית? האם בגיל שלי זה יכול לקרות? או שזה סתם בעיה חולפת שאפשר להעביר ע"י טיפול ביתי בלי רופא? (אני ממש מתבייש ללכת לרופא) גיליתי את הסרטן באשכים לפני כשנתיים וחצי. האם עדיין אפשרי למנוע אותו ושעדיין ישארו לי 2 אשכים ותפקוד מיני מלא ואני לא אהיה עקר? שים לב שאני מגיע לזקפה וגמירה נורמאלית (לפעמים אני דוחה את השפיכה ע"י "עצירה" של הגמירה בשביל להנות יותר. זה משפיע? מזיק?) תודה! אסף.

עליך להבדק בהקדם ע"י אורולוג.

13/06/2010 | 22:11 | מאת: אסף

אני מתבייש.. האם בזמן הבדיקות הגופניות בצו-ראשון יפנו אותי לרופא לבדיקה מעמיקה?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת