שלום

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/02/2010 | 14:13 | מאת: עידית

שלום, שמי עידית ,בעלי בן 54 ביצע לאחרונה בדיקות מחשש לבעיות בבלוטת הערמונית. נעשו 2 בדיקות, האחת PSA שתוצאתה הייתה 6.5 והשנייה PSA חופשי שתוצאתה הייתה 18. הייתי רוצה לדעת מה פשר תוצאות אלו? תודה רבה!!

לעידית שלום. תוצאות הבדיקה אינן בגדר הנורמה .לכן יש צורך גם בבדיקה גופנית שאי אפשר לבצע באינטרנט . אני מציע לך לפנות לאורולוג שיידע איך להמשיך בבירור כגון לחזור על הבדיקה לאחר מתן אנטיביוטיקה למספר ימים , או לפנות לביצוע ביופסיה מהערמונית. רפואה שלמה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת