ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/02/2010 | 00:25 | מאת: חיליק

אובחנה אצלי ערמונית מוגדלת לפני למעלה מעשר שנים כולל עמידה בקריטריון לניתוח שאני מסרב לעבור החשש מפגיעה בתיפקוד המיני. שאלותי : 1.מקור הכאב בעת הטלת שתן לא תמיד 2.האם יש השלכות רפואיות לדחית הניתוח 3.האם יש התערבות "לניקוי" הצנרת כדוגמאת צינתור? תודה

תשובותי: 1. מקור הכאב יכול להיווצר עקב חסימה או דלקת בדרכי השתן. 2. לגבי דחיית הניתוח - ייקבע רק ע"י האורולוג המטפל. 3. "ניקוי" הצנרת הכוונה היא להסרת החלק הפנימי של בלוטת הערמונית החוסמת את המעבר.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת