ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/01/2002 | 22:47 | מאת: אוה

לד"ר אריאלי, בעלי בן 53. מזה שנה אובחנה אצלו ערמונית מוגדלת ו-PSA נע בין 4.4 ל- 5.5. טופל ב-XATRAL עם השפעה חלקית. כעת הומלץ לטפל באמצעות DIBENYLINE. שאלה: האם עלול להגרם נזק ע"י שימוש ממושך בתרופות אלה? האם עדיף לעבור ניתוח? בתודה מראש.

23/01/2002 | 00:01 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאוה שלום האם הוצע לבעלך לעבור ביופסיה של הערמונית עקב ה-PSA הגבוה? אין שום נזק לשימוש בתרופות מסוג אלפא- בלוקרס , כמו התרופות שהזכרת אפילו לתווך ארוך. אני הייתי מוסיף גם תוסף מזון כמו פרוסייף. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת