1 מ 11 וקבוצת טאי צ'י

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/01/2002 | 21:48 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

יש לי במחשב קובץ מוכן אם הפרטים של קבוצת התמיכה. אני שולח אותו בכל פעם שאתה ממליץ לפונה להצטרף לקבוצה. יש בקובץ גם הקישור לכתבתך בנידון. אשמח להוסיף את נושא הטאי צ'י אבל אני צריך פרטים - כלומר איפה המועמדים לנושא יכולים לפנות. האם אתה חושב שחולים מגוש דן יטרחו לנסוע עד אשדוד? אולי יש מכון טאי צ'י בגוש דן שתוכל לבוא איתו בדברים להרים נושא כזה. הרי רוב אוכלסית ישראל מתרכזת בגוש דן. תודה דני

22/01/2002 | 23:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום מה שמסתמן כרגע זה הקמת שתי קבוצות . אחת בתל-אביב ואחת באשדוד. כל מי שמעוניין יכול לפנות ע"י שליחת פקס 1800-250-270 בכל יום משעה 14.00-18.00 פרט לימי ב', ו' שבת. תודה ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת