דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/12/2001 | 09:24 | מאת: שלום

לד"ר אריאל שלום רב אני סובל מדלקת כרונית בערמונית לא בקטיריאלית אומרים שאלכוהול קפאין תבלינים חריפים ופרי הדר הם לא טובים למחלה אני שואל האים הם מחמירים את הדלקת או שגורמים לתכיפות בשתן דרך אגב אן לי בעיה עם צריבה בשתן והיתרוקנות טובה תודה ושבת שלום

30/12/2001 | 23:55 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשלום שלום כל החמרים הללו מגרים ומגבירים את הבעיה. לאחרונה פותח מיכשור חדיש של חימום הערמונית . מחדירים דרך השופכה קטטר מיוחד עם בלון דרכו מזרימים מיים בחום של 40 מעלות . ישנם עדויות לכל שטיפול זה עוזר בעקר בפרוסטטיטיס שאינה על רקע בקטריאלי. לילה טוב ד"ר אריאלי

02/01/2002 | 20:34 | מאת: שלום

לד"ר אראלי יוסף שלום רב תודה על התשובה הייתי מאוד שמח אים תוכל להעביר יותר פרטים על הטיפול החדש אך מגיעים לטיפול לטיפול כזה תודה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת