ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/12/2001 | 10:47 | מאת: יקי

שלום רב וברוך השב ! לאחרונה ערכתי בדיקות . התוצאות כדלקמן : נוקטריה כל שעה וחצי . תכיפות גם ביום . כל שעה לערך. זרם השתן חלש עד בינוני . הסוס . הרגשה של שארית . לא היתה המטוריה . אין צריבה . בדיקת אולטרה סאונד : כליות וכיס שתן תקינים . ערמונית : 4,67 - 6,0 - 4,9 . psa 5,4 בדיקה לאחר שלושה שבועות - 5,8 . אורופלו זרם מקסימלי 6,9 - ממוצע 3,4 . נפח 230 . בדיקה ידנית דרך הרקטום : ערמונית 2 מוגבהת . ברצוני לציין שלפני 6 שנים עברתי ניתוח tuip . כן ברצוני להדגיש כי אני " רץ לשרותים לעיתים תכופות מאוד ולעיתים לאחר שכביכול סיימתי לאחר מספר דקות מצומצם אני " רץ " שנית ! כמובן שאיכות חיי נפגמת ביותר . אני מבקש לשאול : לאור הממצאים כנ"ל , האם יש לדעתך מקום לניתוח להוצאת הערמונית ? תודה עבור תשומת הלב . לתשובתך אמתין . בברכה יקי

16/12/2001 | 01:04 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליקי שלום לאור הממצאים אני מציע לך לעבור US טרנס-רקלי + ביופסיה של הערמונית. לאחר ניתוח ,הפרעות בזרם +PSA גבוה - יש לשלול קודם כל סרטן הערמונית . תוכל בינתיים להשתמש באלפא בלוקר. אולי תתקשר אלי ביום ב' בין השעות 15.00-18.00בטל' 270-520-1800, אני חושב שיש לנו על מה לדבר. ד"ר אריאלי.

17/12/2001 | 20:43 | מאת: יקי

שלום רב , חן חן על תשובתך העינינית . לצערי לא הייתי בבית כל היום , וזה עתה פתחתי הדוא"ל וראיתי הודעתך . משום כך לא יכולתי כמובן להתקשר בשעה היעודה . אודה לך אם תואיל נא לקבוע לי מועד חדש להתקשרות . מכל מקום , בינתיים קיבלתי זימון ל - trus , ללא ביופסיה . לטענת האורולוג תוצאות ה - psa הגבוהות נובעות כנראה מהניתוח הקודם שעברתי בערמונית . כמו כן , הוא הזמין לי תור לניתןח להוצאת הערמונית ללא קשר לתוצאת - trus תודה עבור תשומת הלב . לתשובתך אמתין . בברכה יקי .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת