דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/11/2001 | 23:53 | מאת: גור

לד"ר שלום רב אני בן 26 וכבר שנתיים בערך אני סובל מדלקת בערמונית. אני לא מטפל בזה כי לקחתי כל מיני כדורים שלא עזרו לי רק סבלתי המון מתופעות לוואי חמורות. רציתי לשאול: 1. כמה זה נפוץ דלקת ערמונית בגיל שלי? 2. איך אפשר לטפל בזה בדרך אחרת שמועילה באמת (כי ניסתי לשתות תה צמחים וזה לא עזר). 3. איך נוצרת הדלקת בגיל צעיר והאם המצב יכול להחמיר(עד כדי פגיעה בכליות למשל). בתודה מראש גור

20/11/2001 | 00:09 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לגור שלום דלקת בערמונית היינה נפוצה מאד גם בגיל צעיר. היא יכולה להיות על רקע חיידקים או ללא חיידקים, חריפה או כרונית. הטיפול מבוסס על טיפול אנטיביוטי+ תוסף מזון כמו פרוסייף. היו התכתבויות על טרמוטרפיה , טיפול במגנט וכו'. פעילות גופנית במיוחד טאי-צ'י מומלצים. ד"ר אריאלי נ.ב.תעבור על ההתכתבויות בדפים הראשונים של הפרום ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת