ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/04/2001 | 11:31 | מאת: מוטי אלון

לד"ר אריאלי יוסף שלום רב וחג שמח אני סובל מדלקת בערמונית אני שואל האים הדברים הבאים מזיקים 1- פעילות ספורטיבית 5 שעות בשבוע הליכה מהירה 2-אוכל חריף 3- אוכל מתובל ( מפולפל ) 4- כוס יין אדום או לבן כל יום 5- ישיבה ממושכת תודה וחג שמח מוטי בן חמישים

14/04/2001 | 17:39 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

למוטי שלום פעילות גופנית והליכה מוסיפים רק לבריאת, בתנאי שהם נעשים בהתאם ליכולת האישית של כל אחד. אני אישית ממליץ יותר לחפש בגיל חמישים סוגי " התעמלות" בריאותית ,למשל טאי-צ'י. אני בעצמי תלמיד טאי-צ'י מזה שלוש שנים ולפי הרגשתי זה הוסיף לי בריאות נפשית וגופנית גם יחד. אוכל חריף אינו גורם לדקות בדרכי השתן כשלעצמו, אבל כאשר הדלקת כבר קיימת חריף ומפולפל יכולים להגביר את תסמיני המחלה. אני מקווה שתשובתי עונה על השאלות שלך.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת