השתנה מרובה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/11/2001 | 14:55 | מאת: AVI

שלום אני בן 44 וסובל מאי ספיקה כליתית חלשה ומ ל"ד לפני כחודשיים העלו לי מינון הטריטייס מ 2.5 ל 5מג ליום וגם הוסיפו לי אלוריל 200 גר ליום. מאז גדלה כמות השתן שלי ביממה בערך פי 2 ! אני משתין תוך זמן קצר ( כ 1/2 - 1 שעה ) מהרגע שאני שותה וכמובן שבעקבות זאת גם הרגלי השינה שלי השתנו : ואני קם כ 3 פעמים כל לילה להשתין ואח"כ לשתות אחרת אני מרגיש מיובש אני חייב לציין כי אין כל היסוס או הפסקה במהלך מתן השתן ז"א רציף יציב וחזק. האם שינוי קשור לערמונית או לתרופות שאני לוקח ? בברכה אבי

12/11/2001 | 23:56 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבי שלום בהתאם לגילך ולתאור מחלתך נראה שזאת בעייה כלייתית ולא קשורה בערמונית. אני מציע שיפנו אותך למעקב וטיפול בנפרולוגיה . לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת