זריקות זולדקס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

04/11/2001 | 07:49 | מאת: מאיר

שלום בעקבות אדנו קרצינומה גלסון 8, החליט האורולוג על מתן כדורי ארמקור ולאחריהן 3 זריקות זולדקס (אחת לחודש) , ומיד לאחר הזריקה השלישית התחלת הקרנות. האונקולוג (רדיולוג) איליו הופננו ע"י הארורולוג החליט להתחיל בהקרנות מיד לאחר הזריקה השניה. האם השינוי בתזמון משמעותי? מה כדי לעשת מבלי ליצור עימותים בין הרופאים??

06/11/2001 | 23:38 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

למאיר שלום איני חושב שזה כל כך חשוב חודשיים או שלושה. אני אישית מעדיף לתת מראש זריקה של שלושה חודשים ואז בטוח שלא יהיה ויכוח בכלל. מה שהרבה יותר חשוב לי הוא עצם הרעיון של של שילוב טיפול הורמונלי ,אשר מכשיר את הקרקע לטיפול הקרינתי. כך יש הצלחה טובה יותר לטיפול הקרינתי. אני מציע לך להצטרף אלינו לקבוצת התמיכה לחולי סרטן הערמונית. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת