סימפטום שחזר

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/10/2001 | 12:34 | מאת: רונן

שלום, יש לי דלקת כרונית בערמונית. בזמן האחרון בעיקר לקראת הערב ובערב, לעיתים, אני מרגיל חלש, עם סחרחורת, קצת זעה קרה והרגשה של חום. סמתי לב שחומרת המצב עומדת באופן ישיר לכך שהלשון שלי הופכת לבנה. מדוע זה קורה ? שוב, בתודה, רונן

20/10/2001 | 16:25 | מאת: איתן

שלום רונן, ודאי ימליצו לך לקחת אנטביוטיקה ונראה שרספרים יעזור נקודתית. אם תרצה לנסות טיפול טבעי. ואין לך בעיה לשתות מיץ ברוקליי בוקר וערב. נסה את הטיפול המוצע באתר זה. מנסיון זה משפר את ההרגשה הכללית. http://prostatitis.org/broccindex.html אשמח לשמוע אם זה עזר לך.

20/10/2001 | 19:11 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאיתן שלום אשמח מאד אם יהיו אנשים נוספים שיכתבו לנו על השימוש בברוקולי באופן אישי והאם זה עזר להם. לילה טוב ד"ר אריאלי

20/10/2001 | 19:08 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרונן שלום כדאי שתבדק ע"י רופא אורולוג- האם טופלת עד כה ? מה זה הרגשת חום -חום זה מדד אובייקטיבי הנמדד במד-חום.חשוב מאד לדעת אם יש חום ממש או לא. במקביל אני מציע לך להבדק ע"י הרופא שלך -יתכן שיש מחלה אחרת ברקע ולא הכל נובע מבעיות בערמונית. כדאי שתפרט אם נעשו בירורים עד כה ואלו ואם קיבלת בעבר טיפולים ואלו. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת