בקטריות ודלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

07/04/2001 | 10:55 | מאת: יואל כ.

שלום לדוקטור, וחג שמח. נאמר לי על ידי ידיד שדרך הבדיקה של תרביות בשתן של יומיים או זמן קצר שכזה, לא מסוגלת לגלות בקטריות מסוימות, ואף בכלל לא בקטריות אנארוביות. מה דעתך על כך ? האם ישנו מקום בארץ בו אוכל לבצע בדיקה מקיפה שכזו ?

10/04/2001 | 00:06 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליואל שלום אנארוביים לרוב גורמים למצבים חמורים כמו ספסיס המתבטא בחום גבוה, צמרמורת ורידה בל"ד. במקרה כזה החולה יאושפז וילקחו לו תרביות דם ושתן. במקרים רגילים אין צורך לחפש אנארוביים לרוב. חג שמח ד"ר אריאלי

13/04/2001 | 09:57 | מאת: איילת השחר

שאלה האם כאשר יש דלקת באשכים ובזמן מגע מיני יוצא דם בזרע זה עלול לסכן את בת הזוג . אנא תשובתך בהקדם

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת