פרוסטטה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/08/2001 | 20:47 | מאת: מח

בעקבות בעיות אורולוגיות , אבי עבר ביופסיה של הפרוסטטה. התוצאות שהתקבלו : בדיקה מאקרוסקופית : 6 tissue fragments בדיקה מיקרוסקופית ואבחנה : Fragments of prostatic tissue showing : 3693 - Right lobe : three tissue cores 3694 - Left lobe : three tissue cores Begin prostatic tissue. אבחנות איסטופתולוגיות : Hyperplasia, Adenofibromyomatous - 2001B03693 Hyperplasia, Adenofibromyomatous - 2001B03694 ברצוני לדעת מה כל זה אומר ? תודה, מיכל

26/08/2001 | 21:08 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

מח היקר במילים פשוטות המדובר בהגדלה שפירה של הערמונית. לא נמצאו תאים סרטניים ב-6 דגימות שנלקחו. לילה טוב ד"ר אריאלי

27/08/2001 | 11:38 | מאת: דני

אני לא מבין כיצד האורולוג השולח חולה לבדיקה כזאת (מלחיצה) אינו מסביר את התוצאות בלשון בני אדם. האם יש עדיין רופאים שאינם מכירים את מגילת זכויות החולה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת