ברור

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/08/2001 | 20:10 | מאת: דניאל אוחין

שלום רב אני בן 45 וברצוני לדעת מהם תופעות ראשוניות לבעיות בבלוטת הערמונית והאם ניתן לעמוד על בעיות בעין בלתי מזוינת, כלומר לפני צילומים ובדיקות רופא. תודה הערה לפני מספר שבועות בקשתי מידע לגבי ויטמין בי 12 ולא קיבלתי תשובה אבקש לקבל תשובה אם הפניה לרופא המתאים בפורום. תודה רבה

17/08/2001 | 11:52 | מאת: דני

הרופא כרגע אינו יכול לענות. אני בעצמי פציאנט. א. אם אתה שואל כנראה יש לך סיבה. תבקש מהרופא הכללי שיפנה אותך לבדיקת psa . זאת בדיקת דם פשוטה שאם היא חיובית יש להמשיך לברר. אם יש לך סימפטומים כמו האטה בהטלת שתן כדאי שתפנה לאורולוג. קרוב לודאי שקודם כל יעשה לך בדיקה רקטלית. הוא ימשש עם האצבע בפי הטבעת עם הערמוניח נפוחה. אם יש איזה שהוא ממצא בדרך כלל בודקים את הערמונית באולטרסאונד. ב. זה לא הפורום לשאלות על ויטמינים. תוכל למשל לשאול בפורום רפואת משפחה או רפואה משלימה או שניהם. תהיה בריא

21/08/2001 | 00:19 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדניאל שלום הסימנים של חסימה ע"י הערמונית הם זרם שתן חלש , תכיפות במתן השתן(לעתים קרובות) דחיפות (לחץ חזק), היסוס( מחכים לפני תחילת מתן השתן),נוקטוריה (השתנה בלילה ) והרגשת חסר התרוקנות. לעתים יותר נדירות יש צריבה במתן השתן , המטוריה (דם בשתן) או כאבים במתניים. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת