יחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/08/2001 | 12:01 | מאת: barni

לפני ימים אחדים קיימתי יחסי מין עם בת זוג ארעית הבחורה היתה מקוררת יחסי המין בוצעו עם קודום אולם מין אוראלי שבוצע לי נעשה ללא קונדום יממה לאחר מכן לאחר הטלת שתן ישנם הפרעת קלות ביותר ובסיום ההטלה ישנה הפרשה שקופה א. אני סובל מפרוסטטיטיס כרוני ב. האם יש סיכוי שזהו סתם זיהום קל כיוון שהבחורה היתה מקוררת ?

24/08/2001 | 19:39 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לברני שלום הצטננות אינה עוברת מהפה לפין. אם ההפרשה תמשך יתכן שיש לך דלקת בשופכה או מחלת מין. במקרה הזה כדאי שתפנה לאורולוג ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת