psa

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/08/2001 | 20:42 | מאת: צחי

בבדיקת דם שעשיתי לפני חודשיים ה-psa היה 0.5 ועכשיו הוא 0.9 אני יודע שזה נחשב בסדר וזה בגדר הנורמה השאלה שלי אם לא כדאי לחזור על הבדיקה או שיש ממה לדאוג

02/08/2001 | 07:29 | מאת: דני (פציאנט)

דר אריאלי כעת אינו יכול לענות. למה עשית בדיקה, האם היו לך סימפטומים של קשיים בהטלת שתן או האם זאת בדיקה שגרתית שרופאים אחראים מבקשים מכל מי שהגיע לגיל מסוים. האם אורולוג בדק אותך בדיקה רקטלית וחושד במשהו. כדי שלא תדאג - לתנודות מסדר גודל זה יכולות להיות סיבות רבות. למשל פעילות מינית בסמוך לבדיקה. למשל כאמור בדיקה רקטלית בסמוך לבדיקה. עליך להתיעץ ברופא ששלח אותך לבדיקה.

19/08/2001 | 00:16 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני אני גאה בך. אם החבר יועיל לענות לשאלותיך כולל גילו אוכל לענות לו יותר טוב. ביי ד"ר אריאלי

19/08/2001 | 00:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לצחי שלום עד 4.0 לרוב אין מה לדאוג. מה גילך ? לילה טוב ד"ר אריאלי

20/08/2001 | 12:27 | מאת: צחי

שלום רב בקשר להמשך שאלתי גילי הוא 38 האם יש לי ממה לדאוג או שזה תקין

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת