גידול בשלפוכית עם הדבקות המעי הגס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/07/2001 | 17:13 | מאת: סמדר

האם יש פתרונות יצרתיים בשל כשל שתי המערכות אלה ? כמו כן הכליות מתפקדות אך מנותקות מן השופכה ,כמו כן נעשתה ביופסיה מן המעי הגס מחקים לתשובה ? האם ניתן לחיות במידה והגידול שפיר-בלתי שפיר? הוזכרה המילה פיסטולה האם זהו שם הגידול-סרטן?אשמח לקבל ידע מורחב על הנושא כולל אפשריות טיפול והמלצה על רופאים או מרכזי טיפול מעולים.

02/08/2001 | 07:32 | מאת: דני (פציאנט)

דר. אריאלי המנחה פורום זה אינו יכול לענות כעת. אולי תקחי את השאלה לפורום אורולוגיה או לפורום המתאים ב IOL

16/08/2001 | 23:32 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דני היי אני בשטח- לאט- לאט אשתדל להתגבר על הפער לילה טוב ד"ר אריאלי

16/08/2001 | 23:30 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לסמדר שלום חשוב לברר האם הגידול סרטני או לא- יש הבדל עצום. פיסטולה היינה מעבר בין כיס השתן למעי אולי כתוצאה של גידול אבל אינה גידול בעצמה. אולי כדאי לך להתייעץ עם ד"ר רמון - מנהל מחלקה אורולוגית תה"ש. באיז אזור את גרה ? לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת