תכשירים על בסיס טבעי לטיפול בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/07/2001 | 09:13 | מאת: רבקה

אשמח לדעת על תכשירים טבעיים לטיפול ומניעת מחלת הערמונית. ידוע שלאחר גיל מסוים יש בעיות בערמונית. האם כדאי לקחת כדורים למניעה? תודה רבקה

29/07/2001 | 18:09 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרבקה שלום לאחרונה יצא לשוק תכשיר בשם פרוסייף- ישנם מחקררים שטוענים שתכשיר זה יכול למנוע את סרטן הערמונית. אם זה מעניין אותך יש התכתבות רבה קודמת בפורום זה על הנושא. ד"ר אריאלי

31/07/2001 | 17:28 | מאת: דני

כדי להגיע אל המידע שכבר נמסר - הדפיסי את המילה prosafe בחלון החיפוש בראש העמוד. הרבה בריאות.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת