שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

26/07/2001 | 18:06 | מאת: תמי

האם מישהו יודע מה זה בדיקה שנקראית אורודינמיקה אני צריך לעשות את הבדיקה הזאת

26/07/2001 | 21:24 | מאת: דני

אני מוצא ב google את הקישור הבא עם הרבה מידע: http://www.sghurol.demon.co.uk/urod

27/07/2001 | 18:37 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לתמי שלום בדיקה אורודינמית בודקת את פעילות כיס השתן והסוגרים. במהלך הבדיקה נבדק זרם השתן לחצים בתוך כיס השתן , האם יש התכווצויות בלתי רצוניות , ועוד מספר פרמטרים לפי הצורך. אם תהיי יותר ספציפית מה הבעיה אוכל להסביר לך יותר טוב( האם הבדיקה נועדה לגבר או אשה??) להתראות ד"ר אריאלי

29/07/2001 | 01:25 | מאת: תמי

לדוקטור אריאלי שלום הבדיקה נועדה לבעלי ורציתי לדעת אם הבדיקה כואבת ואיך היא מתבצעת בתודה מראש תמי

02/08/2001 | 00:19 | מאת: דויד

אני מבקש תשובת רופא לשאלתי: האם יש לבלוטה המוגדלת השפעה על הזיקפה?

19/08/2001 | 00:19 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדויד שלום אין קשר בין הגדלת הערמונית השפירה והתפקוד המיני. חולים אשר נוטלים תרופות מסוג אלפא בלוקרס מתלוננים לפעמים על הפחתת כמות הזרע בגלל שפיכה לאחור. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת