סימפטומים לגילוי המחלה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/07/2001 | 11:53 | מאת: לואיז

ד,ר זינגר שלום בעלי בן 54 סובל כבר מספר שנים מדלקת כרונית בפרוסטטה {ללא כל טיפול בתרופות] צריבה במתן שתן וכן צריבה לאחר קיום יחסי מין מזה מספר חודשים סובל מדי בוקר מכאבים חזקים בפי הטבעת לאחר כניסה לשירותים הנמשכים מספר שעות ביום האם התופעות האלו מעידות על החמרה הדלקת הערמונית ומה עליו לעשות. כתובתי : [email protected] ,תודה מראש

16/07/2001 | 17:48 | מאת: דני

הרופא המלוה את הפורום אינו יכול להשיב כרגע. בתור פציאנט בעל נסיון מה אני מנחש שהכאבים בעשית צרכים אינם נובעים ישירות מהמחלה. הייתי מיעץ לו למרוח ג'ל למשל KY-GEL על פי הטבעת וגם קצת פנימה לפני עשית צרכים. זה עשוי למנוע או לפחות להקל על הכאב. האם האורולוג שלו אינו יכול לעזור? תמוה שאינו מקבל טיפול לדלקת הערמונית. אם תקלידי בתיבת ה"חיפוש" בראש העמוד דלקת הערמונית, קרוב לודאי שתקבלי הרבה מידע. השאלה על דלקת הערמונית עלתה פעמים רבות בפורום זה. נסי גם לקחת את השאלה לפורום האורולוגיה. טיפול בהפרעות במגע מיני חשוב מאד כי במחלות הערמונית, כמו ברוב המחלות, מצב רוח חשוב לא פחות מתרופות.

16/07/2001 | 22:49 | מאת: דני

הייתי נמהר במה שכתבתי לעיל. פרוסטטיטיס - דלקת הערמונית - היא כנראה מחלה שקשה לרפא אותה. אכן נסי לקבל יותר מידע בפורום אורולוגיה כמו שכתבתי ואולי גם (בערבון מוגבל מאד) בפורום רפואה משלימה. יש בפורום זה רופאים אם ידע הומאופטי שיכולים לעזור במקצת כאשר הרפואה הקונבנציונלית לא כל כך עוזרת. רק הזהרי משרלטנים. התיחסי רק לתשובות - אם תקבלי - מהמנחים הרשמיים של הפורום. דעי שכל מה שאת קוראת באינטרנט - כולל מה שאני אומר - הוא לא בדוק ואף אחד לא אחראי לדברים.

17/08/2001 | 00:08 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום אפשרות נוספת היא שימוש במשחת אזרקאין שמורידה את הכאבים. קח בחשבון שזה רק מקל ואינו מרפא. לילה טוב ד"ר אריאלי

28/07/2001 | 22:01 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ללויאז שלום נראה לי שאתה עדיין סובל מדלקת בערמונית . ממליץ לך להיות בקשר עם אורולוג . יש אפשרות לקבלת טיפול אנטיביוטי ממושך או תוספי מזון חדישים או טיפול בטרמוטרפיה. אם תעבור על ההתכתבויות המרובות בפורום בעבר אני בטוח שתמצא הרבה תשובות בקשר לכך לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת