שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/06/2001 | 10:56 | מאת: אלחנן

לד"ר אריאל שלום רב ברצוני לשאול 1- האים יש מושג דלקת כרונית בשלפוחית השתן אים תוכל להסביר אודה לך שאלה 2- באים אפשר לגלות אותה בבדיקות שתן או יש בדיקות אחרות תודה ובכבוד רב מאלחנן

19/06/2001 | 00:17 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאלחנן שלום דלקת בשתן אפשר לגלות ע"י שתן לתרבית. דלקת כרונית אצל גבר מראה לרוב על בעיה חסימתית(לרוב הגדלת הערמונית). גם אצל חולים עם קטטר בכיס השתן תהיה תמיד דלקת , אבל זה משהו אחר. לילה טוב ד"ר אריאלי נ.ב. לפעמים יש בלבול בין דלקת בכיס השתן ודלקת של הערמונית.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת