צריבה במתן שתן,צמרמורות משך כל היום

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/06/2001 | 16:44 | מאת: שי

מזה תקופה אני סובל מצריבה במתן שתן , צמרמורות במשך היום, רגישות יתר בזמן קיום יחסי מין ולפעמים כאבים בשעה שאני גומר. בכל בדיקות השתן והתרבית שנתתי הכל נמצא תקין .למרות זאת טופלתי באנטיביוטיקות שונות (טריוויד , אוגמנטין) אך ללא הואיל. אולי יש לך רעיון לגבי הצעד הבא או הבדיקה הבאה שכדאי לי לבצע. בתודה מראש שי

19/06/2001 | 00:25 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשי שלום התמונה מתאימה לדלקת בערמונית. אפשר לבדוק בדיקות נוספות כמו כלמידיה או פרזיטים נדירים אחרים. אפשר לנסות גם טיפול באנטיביוטיקה כמו דוקסילין, תוסף מזון כמו פרוסייף או טיפול בחימום ע"י טרמוטרפיה. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת