ניתוח פרוסטטה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/06/2001 | 22:42 | מאת: MARIO HECTOR

שלום רב! הנני בן 52 לפני שבועיים עברתי ניתוח פרוסטטה(פתיחת בטן)- SPP .לפני הניתוח עברתי בדיקת ביאופסיה ותוצאה תקינה ברצוני לקבל מידע הנוגע ליחסי מין : א) מה תקופת ה"היתנזרות" ליחסים מלאים ב) האם מין אורלי מותר בתודה מראש MARIO

10/06/2001 | 00:22 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

להקטור שלום כעקרון לאחר תקופה של כחודש איני רואה סיבה מדוע לא לקיים יחסי מין. איני חושב שלסוג יחסי המין יש חשיבות ואין הבדל בין מין " רגיל " למין אורלי. אני רק מקווה שהוסבר לך שלאחר כריתת הערמונית אין שפיכת זרע בזמן יחסי המין. למרות שהביופסיה הייתה שלילית אני מציע לך לשאול גם בקשר לתשובה הפטולוגית של הערמונית עצמה שנשלחה לבדיקה עם גמר הניתוח. אני מזכיר לכולנו שניתוח כרתת הערמונית אינו מונע לעתיד התפתחות סרטן הערמונית ויש להקפיד על מעקב ובדיקות דם לפי.אס. אי. גם לאחר ניתוח זה. "אסטה לה ויסטה" - האם אני בכוון הנכון??? לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת