תדירות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/05/2001 | 21:17 | מאת: יוסי

שלום אני בן 25 וסובל מזה שבעה חודשים מתדירות הטלת שתן גבוהה וכאבים בבטן התחתונה עברתי בדיקות שתן לכללי ותרבית שתן ( תוצאות תקינות ) אולטרסאונד כליתי + דרכי השתן + שלפוחית השתן תוצאות : כליות בגודל תקין ללא אבנים וללא הידרונפרוזיס שלפוחית השתן בעלת קיבולת טובה ודפנות חלקים ערמונית בגודל 2.3X3.6X1.5 כמו כן עברתי ארתרוציסטוגרפיה תוצאות : האורטרה הקידמית עם מבנה תקין בוצעה בדיקה רטרוגרדית בלבד משום שהחומר לא עבר לשלפוחית בגלל ספינטר חיצוני ספסטי כמו כן טופלתי בדוקסילין למשך 25 יום ונירבקסל למשך שבוע שהופסק בגלל עצירות שאלתי היא האם יש עדיין מה לעשות משום שהבעיה לא נפתרה האם עלי לעבור בדיקות נוספות והאם ישנו טיפול תרופתי שכדאי לנסות בתודה מראש יוסי

24/05/2001 | 18:41 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

יוסי שלום רב ישנן 3 אפשרויות נוספות: טיפול בטריביד לתקופה רצופה של חודש- חודש וחצי ללא הפסקה. טיפול בחימום של הערמונית (טרמוטרפיה)- ראה התכתבות קודמת על הנושא תוסף מזון על בסיס לויקופן+ סויה- ראה מכתבו של גיא ותשובתי אליו. ככלל אני מציע לך לעבור על כל ההתכתבות בדפים הראשונים של הפרום, נכתבו דברים רבים מאד כבר על הנושא. בברכת חג שמח ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת