וסקייס פלוס ללחץ דם ובעית השתנה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/10/2002 | 13:11 | מאת: מוטי

לרופא שלום רב. אני בן 50 וקיבלתי עד עתה ווסקייס להורדת לחץ דם. בזמן האחרון, כשנה, אני חש צורך דחוף להשתין ביום ובמיוחד בלילה. בדיקות דם ואולטרה מצאו שאין לי פרוסטטה מוגדלת. הרופאה נתנה לי לבעיה זו ווסקייס פלוס המשלב תרופה משתנת עם הווסקייס ללחץ דם. אמנם לחץ הדם מאוזן מצויין. אבל האם התרופה המשתנת לא מחמירה את בעית ההשתנה? הרופאה אמרה שזה לא אמור להשפיע אלא להיטיב. זה כשבוע אני לא מרגיש כל הטבה. מניסיונך, האם נותנים לבעית דחיפות השתנה תרופות משתנות. אודה על עזרתך.

31/10/2002 | 16:10 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

למוטי שלום וסקז + מכיל תרופה משתנת , אשר לא מגבירה את זרם השתן אלא גורמת לכמות יותר גדולה של שתן. אם יש בעיית השתנה פנה לבדיקת אורולוג . אנחנו מעדיפים תרופות כמו אלפא- בלוקרס, אשר משפרות את זרם השתן וגם מורידות ל"ד . ד"ר אריאלי נ.ב. בכל מקרה בגיל 50 מגיעה לך בדיקת רופא אורולוג.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת