כאבים באשכים

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/03/2002 | 19:29 | מאת: תמיר

שלום ד"ר יש לי כבר כמה ימים כאבים חזקים באשכים לפני כשנה היה לי מקרה דומה נעשה לי סונר אשכים ולא מצאו כלום ? מה עושים ?

25/03/2002 | 20:52 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שהרופא יענה: דר' אריאלי השיב לשאלה דומה בעבר שכאבים באשכים דורשים בדיקה יסודית על ידי אורולוג מומחה.

27/03/2002 | 15:08 | מאת: תמיר

היה לי מקרה דומה לפני שנתיים לא עשיתי כלום וזה עבר האם יכול להיות שמדובר בסרטן ?

02/04/2002 | 00:30 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לתמיר שלום עליך להבדק ע"י רופא אורולוג. לפעמים למרות US תקין רופא מימן יכול לזהות מקור לכאבים כמו אפידידימיטיס. האם אתה סובל מכאבי גב - במקרה כזה רצוי גם בדיקת רופא אורתופד. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת