פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/03/2001 | 09:07 | מאת: א.

דוקטור שלום, ברכות על הפורום,בשם כולנו.. אובחן אצלי פרוסטטיטיס כרניכ לפני כמה חודשים,לא החמור אלא זה בלי הממצאים הדלקתיים האם יש טיפול אלטרנטיבי יעיל? האם חליטת פטרוזיליה ושתייתה מועילה? למה כואב ושורף לאחר שפיכה? האם המחלה חול]פת בסוף? תודה רבה מראש

31/03/2001 | 17:36 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לא. שלום לא כתבת לי מה גילך וכיצד אובחן נושא הפרוסטטיטיס ? האם נלקחה בדיקת דם לפי.אס.אי? האם האבחנה היא על רקע התלונות שלך או על סמך ביופסיה של הערמונית. כאשר הסבל רב לרוב מקובל לתת טיפול אנטיביוטי לתווך ארוך , לרוב קינולונים כמו טריביד או ציפרוגיס כן תוכל להעזר בתוסף מזון שנקרא פרוסייף. ראה תשובתי לשאלה הקודמת.

01/04/2001 | 01:12 | מאת: א.

דוקטור שלום, אני בן 28,האבחנה היא על סמך תלונותיי הבדיקות כולן יצאו ללא ממצאים בעייתיים:פי.אס.אי,שתן,כליות,תרביות שתן ודם,אולטראסאונד כליות. ערמונית לא מוגדלת. הכאבים הם באיזור המפשעה,בקצה איבר המין ובאיזור פי הטבעת בישיבה. כאב מטריד מאוד נוסף הוא לאחר שפיכה. עברתי שני סטים של ציפרוגיס ועיסוי ערמונית במקביל. היה שיפור משמעותי אבל לאחרונה יש נסיגה. טופלתי ב"מכבי",והייתי גם בחוות דעת נוספת . האם הפרו סייפ יעזור? למה שורף לאחר שפיכה? תודה רבה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת