בעיית פרוסטטה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/03/2002 | 20:07 | מאת: חלי

לאבי בעיית פרוסטטה. לפני מס' שנים רצו לנתח אך לא ניתחו עקב מחלת לב. היום הוא טוען כי אינו ישן בלילה בגלל ריצה לשירותים כל שעה. מניתוח הוא חושש ולא בטוח שיאשרו. הוא שמע ברדיו פרסומות לטיפול בלייזר. האם אתה ממליץ. מודה לך מאוד על תשובתך, חלי.

11/03/2002 | 20:27 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

שתי כתבות שעשויות לעזור לך כתבה חשובה בנושא: http://doctors.co.il/magazine/article-view/358 וביחוד כתבה חדשה וחשובה http://www.doctors.co.il/article/425

11/03/2002 | 21:00 | מאת: חלי

מודה לך על תשובתך, אך היא מתייחסת לסרטן הערמונית ואין כזו הבחנה אצל אבי. האם יש כתבות נוספות שאינן מתייחסות לסרטן? תודה, חלי.

20/03/2002 | 00:10 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני במאמרים לא מוזכרת השיטה החדשה המיועדת להגדלה שפירה של הערמונית שנקראת אידוי הערמונית. בשיטה זו אפשר לפתור בעיות גם כאשר הערמונית מאד גדולה וחוסמת. מי שמטפל כיום בארץ בשיטה זו הוא "פורום רופאים". ראיתי הצלחות מאד מרשימות שלהם ע"י טיפול זה, עם פחות סבל, פחות ימי אשפוז ופחות סיבוכים עבור החולים שעברו טיפולים אלו. ד"ר אריאלי

20/03/2002 | 00:04 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לחלי אני מניח שמה ששמעתם ברדיו אינו ניתוח בלייזר אלא אידוי הערמונית. זאת שיטה יחסית חדשה בארץ. אפשר להגיע לניתוח זה דרך פורום רופאים. מתברר שיש להם הצלחות יפות מאד עם שיטה חדשה זו . ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת